Castravete Amar ( Bitter melon suspension 210 ml)

Produs nou

- DIABET

sprijină sistemul imunitar sănătos și echilibrul zaharului din sânge

Mai multe detalii

69 lei cu TVA

Metode de plata
Metode de plata

Informatii

Castravete amar produce insulină vegetală cu efecte benefice asupra diabetului şi a altor boli. O  liană bogată în insulină care este un antidiabetic veritabil și de cea mai bună calitate. Este considerat cel mai bun remediu pentru diabet. Studiile cercetătorilor americani au aratat că această plantă are efecte antitumorale și ajută deopotrivă atât pancreasul cât și ficatul și fierea.

Castravetele amar este o excelentă sursă de fibre, antioxidanți și vitamine, precum A, B și C si cantități semnificative de fenoli și de flavonoide cu efect antioxidant.

În castravetele amar s-au descoperit foarte mulţi compuşi care au o activitate anticanceroasă şi antitumorală care ajuta la previnirea şi încetinerea a evoluţia cancerului şi întăreşte imunitatea la bolnavii de cancer.

Castravete amar este supliment alimentar 100% natural, curat si ecologic. Are o culoare maro-verde, cu o aromă și un gust distinctiv. Conține lectină glicoproteică care are o activitate similară insulinei - reduce concentrația de glucoză din sânge. De asemenea, acționează ca un imunomodulator prin creșterea funcției celulelor imune la persoanele care suferă de cancer și infecția cu HIV.

Utilizare:

"Castravete amar" conține substanțe active cu activitate antidiabetică, cum ar fi carnitina, vicina, polipeptida-p și un tip de lectină, care reduce concentrația de glucoză prin acțiunea țesutului periferic și reduce apetitul (similar acțiunii insulina pe creier). În medicina tradițională chineză și indiană, castravete amar este folosit din cauza efectului său asupra diferitelor tipuri de bacterii și viruși. Este folosit ca prevenirea tumorilor și este utilizat pentru a reduce tensiunea arterială.

Ambalare:

Recipiente de sticlă de 210 ml.

Dozare:

Două ori pe zi cate o linguriță. Nu se recomandă consumarea castravete amar în timpul sarcinii și alăptării.

Termen de valabilitate

 expira la 11.2020

Recenzii

Scrieti o recenzie

Castravete Amar ( Bitter melon suspension 210 ml)

Castravete Amar ( Bitter melon suspension 210 ml)

- DIABET

sprijină sistemul imunitar sănătos și echilibrul zaharului din sânge