DESPRE VARUMIN

VARUMIN - solutie orala este 100% supliment alimentar pe bază de plante, care îmbunătățește starea generală a corpului, cand organismul este într-o stare de epuizare, precum și cand imunitatea este afectată din bolile acute și cronice. Este compus din plante naturale, nu conține zahăr, arome artificiale și culori, alcool, lapte și reziduuri de l...

VARUMIN - solutie orala este 100% supliment alimentar pe bază de plante, care îmbunătățește starea generală a corpului, cand organismul este într-o stare de epuizare, precum și cand imunitatea este afectată din bolile acute și cronice. Este compus din plante naturale, nu conține zahăr, arome artificiale și culori, alcool, lapte și reziduuri de lapte. Ingredientele active din plante activează procesul metabolic din organism și poate fi utilizat la terapiile standard recomandate in starea organismului caracterizant de imunitate scăzută.


VARUMIN poate fi utilizat impreuna cu terapia standard a bolilor acute si cronice, anemie, și alte boli care epuizeaza organismul și reduce starea lui imună.

Acest supliment alimentar imbunatațește rezistența organismului, controleaza raspunsul imun și ajută la îmbunătățirea stării generale a organismului atunci când organismul este epuizat.

Poate fi utilizat ca supliment alimentar in terapiile și tratamente standard, in tratamentul bolilor maligne, acute și cronice, precum și într-o stare de imunitate redusă (anemie, HPV, scleroza multiplă).


VARUMIN crește energia și activitatea fizică, crește claritatea mentală, îmbunătățește transmiterea alimentelor în organism și absorbție lor mai ușoara,ajută la curațarea și detoxifierea organismului în mod natural, îmbunătățeste comunicarea între celulele din organism.

Acest produs poate fi utilizat singur ca atare sau în combinație cu alte terapii.


Produsul conține două formule: VARUMIN și VARUMIN 2 pentru utilizare combinată.


MOD DE UTILIZARE: Întreaga cantitate de VARUMIN (50ml), se bea su 1 oră înainte de masă. Dupa 6 ore de la administrarea VARUMIN 1seiau, cu o oră înainte de masă, câte 10 ml de VARUMIN la fiecare 6 ore.


ATENȚIONARI: Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole (propolis). Femeile însărcinate sau care alaptează, precum și copiii cu vârsta mai mică de 10 ani pot consuma produsul numai la recomandarea medicului.Ingrediente VARUMIN 1:

Extract apos de Vâsc, Propolis, extract apos din frunze de Aloe vera; conservant: benzoat de sodiu.

Ingrediente VARUMIN 2:

Extract apos din frunze de Aloe vera, apă purificată, rădăcini de Iarbă mare, părți aeriene de Sunătoare, frunze cu rămurele de Vâsc, flori de Gălbenele, părți aeriene de Coada-șoricelului; conservant: benzoat de sodiu.

Varumin este un supliment alimentar pe bază de plante pentru administrare orală, constă din două formulări: Varumin 1 și 2 Varumin, care se utilizează în combinație.

Activitate

Extractele din plante medicinale conținute de Varumin au un spectru larg de acțiuni farmacodinamice. Aceste componente sunt utilizate în medicina tradițională, homeopatică, precum și în medicina științifică. Cele mai importante acțiuni farmacodinamice ale componentelor sunt: citotoxice, imuno-stimulatoare, detoxificative, anti-inflamatoare, anti-microbiene, diuretice, anti-depresive și laxative. De aceea, Varumin poate fi utilizat ca supliment alimentar în terapia standard a diferitelor boli care sunt caracterizate prin imunitate scăzută și stare generală proastă.

Nu există date cu privire la efectele secundare ale utilizării Varumin.

Indicaţii

Varumin îmbunătățește starea generală a organismului atunci când acesta este epuizat, este un supliment pentru îmbunătățirea rezistenței organismului, este folosit în terapia standard a unor boli acute și cronice, boli maligne, anemie și alte stări caracterizate prin imunitate scăzută și stare generală proastă.

De asemenea, Varumin poate fi folosit preventiv împotriva bolilor menționate.Precauții

Varumin nu trebuie utilizat: de persoanele cu hipersensibilitate la unele componente ale preparatului; de persoanele cu obstrucție intestinală; de persoanele cu boli existente intestinale inflamatorii (boala lui Crohn, colita ulcerativă); de persoanele cu inflamație a apendicelui (apendicită); de persoanele cu hipertiroidism; în timpul sarcinii și alăptării.

Copiii sub 10 ani ar trebui sa ia preparatul cu regim de dozare specific.

În toate aceste cazuri, Varumin poate fi utilizat numai la recomandarea medicului sau farmacistului.

Dozare

Varumin este destinat utilizării pe cale orală, după următorul program:

Începutul tratamentului – Tratamentul începe cu Varumin 1: Se bea întreaga cantitate de Varumin 1 (50 ml), cu o oră înainte de masă.

Continuarea tratamentului – șase ore după administrarea de Varumin 1, se începe administrarea Varumin 2: de obicei, trebuie administrat de patru ori pe zi, câte o 10 ml, o oră înainte de masă.

Efecte secundare

Utilizarea pe termen lung a Varumin, în cazuri foarte rare, poate duce la diaree. Până în prezent, nu au fost raportate efecte secundare provocate de utilizarea Varumin.

Interacţiuni

Există câteva efecte cauzate de folosirea aloei, dar pe timpul experienței cu Varumin nu există dovezi ale unor interacțiuni. Viscum album (Vâscul european) poate accentua efectul glicozidei cardiace, medicamentelor hipotensive și hipertensive, antidepresivelor și anticoagulante.

Ambalare

Varumin 1 flacon din sticlă de 50 ml, soluție pentru uz oral.

Varumin 2 flacon din sticlă de 200 ml, soluție pentru uz oral.

Depozitare

A se păstra la temperatură sub 25 ° C, ferit de lumină.

A nu se lasa la îndemâna copiilor!

Gustul Varumin este amar.

PRODUCĂTOR

IEG Inter-evrogeneks

Goce Delcev 12; 2434 Novo Selo;

R. Macedonia,

tel. 00 389 2 3215 800

email: varumin@t-home.mkIMPORTATOR

SC MK SMART COMPANY SRL

str. Pelicanului nr. 19, com. Periș, Ilfov, România

web: www.varumin.com.ro

mail: contact@varumin.com.ro

Mai multe

DESPRE VARUMIN Nu exista produse in cadrul acestei categorii.