MIT KELL TUDNI A VARUMINROL ®

A  kölcség magába foglalja a csomagolást és a posta kölcségeit is. VARUMIN belsőleges oldat 1OO% os  növény kivonatú  étrend-kiegészitő amely javitja a test általános állapotát, mikor a test kimerül valamint az imunrendszer ű krónikus betegségek lépnek fel. Természtes nöénz kivonat nem tartalmaz cukrot sem mesterséges arómákat és szinező anyagok...

A  kölcség magába foglalja a csomagolást és a posta kölcségeit is. VARUMIN belsőleges oldat 1OO% os  növény kivonatú  étrend-kiegészitő amely javitja a test általános állapotát, mikor a test kimerül valamint az imunrendszer ű krónikus betegségek lépnek fel. Természtes nöénz kivonat nem tartalmaz cukrot sem mesterséges arómákat és szinező anyagokat, alkoholt,tejet s tej kivonatokat. A növényi hatóanyagok aktiválja az anyagcsere folyamatokat a szervezetben és  használható a  standard terápiákban amikor a imunrendszer le van gyengülve.

A VARUMIN használható párhuzamoan az akut és kronikus betegségek ,vérszegénység,és más betegségek amelyek kimeritik és csökkenti az immunrendszert a szervezetben.

  Ez az étrend kiegészitőnöveli a szerveze ellenálló képességét ,kontrolája az immunrendszert  és segiti a szervezet felépülését amikor ez le van épülve, gyengülve. Használható úgy mint étrend-kiegészitő  standard   terápiák kezelésére akut és krónikus,   rosszindulatú betegségek estén, és egy  csökkent immunitás  állapotban (anémia, HPV, sclerosis multiplex).

VARUMUN növeli az energia és a fizikai aktivitás, növeli mentális világosság, javítja az átviteli élelmiszert  a szervezetben, és az abszorpció  is könnyebb, segít méregteleníteni a testet   természetes  módon, javítja a sejtek közötti kommunikációt a szervezetben.

Ez a termék használható önmagában, mint olyan, vagy kombinálva más terápiákkal.

A termék két képletet  tartalmaz  VARUMIN  1 ,és  VARUMIN 2  kombinált alkalmazására.

HASYNÁLATI UTASITÁS:  Az egész mennyiség VARUMIN 1 (50 ml) - et egy órával az tkezés előtt kell meginni. A VARUMIN 2 (200 ml) - bol csak  6 óra mulva kell be venni evés elütt egy órával  10 cseppet ezt minden 6 órába.

FIGYELMESZTETÉS:  Allergiásak a  méhészeti termékekre (propolisz)  Terhes vagy szoptatós nők esetében és 10 év alatti gyermekeknek   fogyasztani a terméket csak orvosi tanácsra.

            

 

 

 

                                    GYAKORI KÉRDÉSEK

 

          Miért kellene azonnal meg kezdeni  a kezelést amint meg állapitotta az órvos, hogy rákos elváltozások vannak a szervezetben?

 

A rákos megbetegedés egy nagyon sulyos betegség, amely ha nincs időben kezelve akár halálos kimenetelű is lehet.Sulyosabb problémák akkor fordulnak elő, ha a rákos megbetegdés áttétes.Ebben az esetben a standard kezlést el kell kezdeni , és még melette jó lenne a Varumin-nal való kezelést is el kezdeni mivel hogy ez az étkezési kiegészitő javithatja a vért eredményeket.

 

A gyártó ajánlatta minél hamarabb kezdje el a Varuminummal való terápiát.

 

Mi a Varuminum?

 

A Varuminum egy növény kivonatú étel kiegészitő amely aktiv növénykivonatú öszetétele  javitja a szervezet általános állapotát.

 

Mi a bizonyiték arra , hogy a Varuminum jó hatással működik?

 

A Varuminumra jelentéseink vannak amelyeket Prof.Dr.SCI Sibinllic, a Makedoniai Klinikai Központból Skopie-ból, a Bitolai Klinikai Központból

meg külömböző országokból, orvos csapatok és nem utolsó sorban azon betegek amelyek felválalták a kisélteti kezelést és amelyek meg voltak elégedve az eredményekkel.

A Varuminumot a világ szinte minden országábam használják már szinte 20 éve.

 

Milyen típusú rákot kezelhetünk a Varuminummal?

 

A legjobb eredményeket a lágyrákos sejtek kezelésében érték el (például: tüdőrák, prosztatarák, mellrák és emésztő szervi rák),de az összes rákos betegségekre jó gyógyitó hatással volt.

 

 

Lehet-e a Varuminos kezelést   akkor is alkalmazni amikor kemóteerápiás kezelést alkalmazunk vagy rádióterápiás kezelést.

 

Igen. Nincs interakció a kezelések között.

 

Csak jó eredményekre várhatnak.

 

A rákos megbetegedésegen kívül milyen esetekben lehet használni a Varuminumot?

 

Akkor használhatjuk a Varuminumot amikor a szervezet le van gyengülve, ki van merülve, javitja a szervezet ellenálló képességét. Kiegészitésként használhatjuk a standard terrápiát az akút és kronikus sklerózis multiplex, HIV, vérszegénység, az imunrendszer legyengülése és gyenge általánosállapot.

 

Lehet a Varuminumot más gyógyszerekkel vagy növénykivonatú kiegészitökkel használni?

 

Igen. Figyelem , hogyha valamely összetevőire a Valuminumnak érzékeny.

 

Melyek a javasolt dózisok  aValuminum használatánál?

 

Minden egyes kezelés egy egész flakon adagolásával kezdödik. Hat óra után egy kanál (10 ml) Valuminumot kell be venni és 4 szer kell ezt be venni 6 óránként. Hogyha a terméket a meghatározott program szerint hasznnálják egy flakon elég 5-6 napra. Rákos daganatok esetén amelyeket a fejen lókalizáltak vagy az áttétes daganatok esetén a Varuminumot 5-szörr kell bevenni naponta.

 

Nem ajánlottt , a Varuminumos  kezelését megszakitani. Később  amikor a betegség stabilizálódott a beteg állapota aVaruminum   adagot lehet csökentenni vagy hosszabitani a két adag közötti időt ( nem 6 óránkéntt adagolyúk vagy  akár 8 vagy 12 óránként.

 

Mennyi időt tarthat a kezelés?

 

Az elnyomás elsó eredményei kb. 4 hét után varhatók a kezelés megkezdésétől számitva( vagy 5-6 doboz Varuminum elhasználása után).

Ha javulás észlelhető az általános egészség vagy a vér visszgálat  következtébe  a Varuminumos  kezelést  még 6 honapot kell folytatni. Ezt  a kezelés a javulás után nem kell ismételni , ajánlot évente 1-2 dózis fogysztani.

 

Lehet étkezni a Varuminum1 és Varuminum2 használata közben?

 

Igen a lényeg az, hogy az első kanál Varuminum2-öt , 6 órára a Varuminum1 használata után kell bevenni  és ez a dolog egy órával evés előtt történjen.

 

Mit tehetek hasmenés esetén?

 

Ebben az esetben csökkenteni kell az adagot. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha a Varuminum2 -öt 4-szer adagoluk párhuzamosan más olyan termékekkel amelyek Aloe-t tartalmaznak.

 

Milyen minöségi teszteket csináltak a Varuminummal?

 

Miden egyes Varumium  lotót a saját laboratoriumban és a nemzetközi akreditált laboratoriumban tesztelnek.

Igazolódik , hogy a Varuminum nem tartalmaz mikroorganizmusokat, peszticidek vagy más kémiai vegyületeket.

 

A Varuminum egy növény kivonatú étkezési kiegésziő órálisan fogyasztható készitmény:Varuminum1 és Varuminum2 amelyeket kombinálva kell felhasználni.

 

Tevékenységek

 Gyogynövények kivonata  széles spektrumú gyogyitó hatása van a Vaumiumnaak.Ez a komponens a tradicionális hómeopátiás  gyógyitásban alkalmazandó, valamint a tudómányos betegségek gyyógyiásábaan. A legfontosabb gyogyszerészeti-dinamikai akciói az összetevőinek  citotokszikús, immunstimuláló, gyuladás csökkentő,  anti-mikrobiális,  vizhajtók, antidepresszánsok és hashajtók. Ezért a Varuminum-ot lehet használni mint táplálék kiegészitő a  standard terápiában külömböző betegségek esetén amelyeket a legyengült immunrendszer vagy a lehangolt kedélyállapot javitja.

 

Nincs  nagativ visszajelzés a Varuminum használói között.

 

Utasitások

 

A Varuminu javitja  a szervezet teljes jólétét akkor amikor ez már nagyon le van gyengűlve, ez egy étkiegészités amely emeli a szervezet ellenálló képpességét használható a standard terrápiákban akut és krónikus gyuladásoknál , jó indulatú daganatok, vérszegénység és más olyan betegségek estén amikor az immunrendszer nagyon le van gyengűlve. A Varuminumot használhatjuk mint prevenció az emlitett betegségek kialakulása ellen.

 

Óvintézkedések

 

A  varuminumot nem használhatják olyan személyek amelyek érzekenyek a készitmény egyes összetevőire, olyan személyek amelyeknek gyomor szorulása van (Crohn kór, vastagbélgyuladás) vakbélgyuladás esetén,pajzsmirigy túltengés vagy terheség és szoptatás esetén.

10 éven aluli gyerekek csak szpeciális adagólással használhatják.

Minden esetben a Varuminumot csak órvosi rendelésre lehet használni.

 

Adagólás

 

A Varuminumot orálisan lehet használni de csak az órvosi előirása szerint.

A Varuminumos kezelés a Varuminum1-el kezdödik meg kell inni az egész( 50 ml) egyszerre evés előtt egy óráával.

A kezelés folytatása a Varuminum2-vel folytatodik általában hat órára rá ahogy be vette a Varuminum1-et négyszer  naponta, 10 ml étkezés előtt egy órával.

 

Mellékhatások

 

Hosszas ideig használt Varuminum, nagyon ritkán de előfordulhat, hogy hasmenést ókoz. Móstanig nem voltak jelentve mellékhatások , amelyeket a Varumium használata ókozna.

 

Interakciók

 

Létezik néhány mellékhatás abban az esetben amikor  aloe-t használtak de a kisérletek alatt a Varuminummal nincs bizonyiték interakciókról.Viszkum album felgyorsithatja a vércukorszintet abban az esetben,ha magasvérnyomás vagy alacsony vérnyomás van, atidepresziv vagy vérzékenység áll fen.

 

Csomagólás

 

Varuminum 1 flakon 50 ml órális folyadék.

Varuminum 2 flaakon 200 ml óráliss folyadék.

 

Tárólás

Sotét hűvős helyen tartandó.

Távol tartva a gyerekektől

A Varuminum ize keserű.


GYÁRTÓ

IEG Inter-evrogeneks

Goce Delcev 12; 2434 Novo Selo;

R. Macedonia,

tel. 00 389 2 3215 800

email: varumin@t-home.mk

IMPORTŐR

SC MK SMART COMPANY SRL

str. Pelicanului nr. 19, com. Periș, Ilfov, România

web: www.varumin.com.ro

mail: contact@varumin.com.ro

Bővebben

MIT KELL TUDNI A VARUMINROL ® Ebben a kategóriában nincsenek termékek.