FAQ

Milyen típusú rákot kezelhetünk a Varuminummal?

A legjobb eredményeket a lágyrákos sejtek kezelésében érték el (például: tüdőrák, prosztatarák, mellrák és emésztő szervi rák),de az összes rákos betegségekre jó gyógyitó hatással volt.

Lehet-e a Varuminos kezelést   akkor is alkalmazni amikor kemóteerápiás kezelést alkalmazunk vagy rádióterápiás ...

Milyen típusú rákot kezelhetünk a Varuminummal?

A legjobb eredményeket a lágyrákos sejtek kezelésében érték el (például: tüdőrák, prosztatarák, mellrák és emésztő szervi rák),de az összes rákos betegségekre jó gyógyitó hatással volt.

Lehet-e a Varuminos kezelést   akkor is alkalmazni amikor kemóteerápiás kezelést alkalmazunk vagy rádióterápiás kezelést.

Igen. Nincs interakció a kezelések között.

Csak jó eredményekre várhatnak.

A rákos megbetegedésegen kívül milyen esetekben lehet használni a Varuminumot?

Akkor használhatjuk a Varuminumot amikor a szervezet le van gyengülve, ki van merülve, javitja a szervezet ellenálló képességét. Kiegészitésként használhatjuk a standard terrápiát az akút és kronikus sklerózis multiplex, HIV, vérszegénység, az imunrendszer legyengülése és gyenge általánosállapot.

Lehet a Varuminumot más gyógyszerekkel vagy növénykivonatú kiegészitökkel használni?

Igen. Figyelem , hogyha valamely összetevőire a Valuminumnak érzékeny.

Melyek a javasolt dózisok  aValuminum használatánál?

Minden egyes kezelés egy egész flakon adagolásával kezdödik. Hat óra után egy kanál (10 ml) Valuminumot kell be venni és 4 szer kell ezt be venni 6 óránként. Hogyha a terméket a meghatározott program szerint hasznnálják egy flakon elég 5-6 napra. Rákos daganatok esetén amelyeket a fejen lókalizáltak vagy az áttétes daganatok esetén a Varuminumot 5-szörr kell bevenni naponta.

Nem ajánlottt , a Varuminumos  kezelését megszakitani. Később  amikor a betegség stabilizálódott a beteg állapota aVaruminum   adagot lehet csökentenni vagy hosszabitani a két adag közötti időt ( nem 6 óránkéntt adagolyúk vagy  akár 8 vagy 12 óránként.

Mennyi időt tarthat a kezelés?

Az elnyomás elsó eredményei kb. 4 hét után varhatók a kezelés megkezdésétől számitva( vagy 5-6 doboz Varuminum elhasználása után).

Ha javulás észlelhető az általános egészség vagy a vér visszgálat  következtébe  a Varuminumos  kezelést  még 6 honapot kell folytatni. Ezt  a kezelés a javulás után nem kell ismételni , ajánlot évente 1-2 dózis fogysztani.

Lehet étkezni a Varuminum1 és Varuminum2 használata közben?

Igen a lényeg az, hogy az első kanál Varuminum2-öt , 6 órára a Varuminum1 használata után kell bevenni  és ez a dolog egy órával evés előtt történjen.

Mit tehetek hasmenés esetén?

Ebben az esetben csökkenteni kell az adagot. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha a Varuminum2 -öt 4-szer adagoluk párhuzamosan más olyan termékekkel amelyek Aloe-t tartalmaznak.

Milyen minöségi teszteket csináltak a Varuminummal?

Miden egyes Varumium  lotót a saját laboratoriumban és a nemzetközi akreditált laboratoriumban tesztelnek.

Igazolódik , hogy a Varuminum nem tartalmaz mikroorganizmusokat, peszticidek vagy más kémiai vegyületeket.

A Varuminum egy növény kivonatú étkezési kiegésziő órálisan fogyasztható készitmény:Varuminum1 és Varuminum2 amelyeket kombinálva kell felhasználni.

Tevékenységek

 Gyogynövények kivonata  széles spektrumú gyogyitó hatása van a Vaumiumnaak.Ez a komponens a tradicionális hómeopátiás  gyógyitásban alkalmazandó, valamint a tudómányos betegségek gyyógyiásábaan. A legfontosabb gyogyszerészeti-dinamikai akciói az összetevőinek  citotokszikús, immunstimuláló, gyuladás csökkentő,  anti-mikrobiális,  vizhajtók, antidepresszánsok és hashajtók. Ezért a Varuminum-ot lehet használni mint táplálék kiegészitő a  standard terápiában külömböző betegségek esetén amelyeket a legyengült immunrendszer vagy a lehangolt kedélyállapot javitja.

Nincs  nagativ visszajelzés a Varuminum használói között.

Utasitások

A Varuminu javitja  a szervezet teljes jólétét akkor amikor ez már nagyon le van gyengűlve, ez egy étkiegészités amely emeli a szervezet ellenálló képpességét használható a standard terrápiákban akut és krónikus gyuladásoknál , jó indulatú daganatok, vérszegénység és más olyan betegségek estén amikor az immunrendszer nagyon le van gyengűlve. A Varuminumot használhatjuk mint prevenció az emlitett betegségek kialakulása ellen.

Óvintézkedések

A  varuminumot nem használhatják olyan személyek amelyek érzekenyek a készitmény egyes összetevőire, olyan személyek amelyeknek gyomor szorulása van (Crohn kór, vastagbélgyuladás) vakbélgyuladás esetén,pajzsmirigy túltengés vagy terheség és szoptatás esetén.

10 éven aluli gyerekek csak szpeciális adagólással használhatják.

Minden esetben a Varuminumot csak órvosi rendelésre lehet használni.

Adagólás

A Varuminumot orálisan lehet használni de csak az órvosi előirása szerint.

A Varuminumos kezelés a Varuminum1-el kezdödik meg kell inni az egész( 50 ml) egyszerre evés előtt egy óráával.

A kezelés folytatása a Varuminum2-vel folytatodik általában hat órára rá ahogy be vette a Varuminum1-et négyszer  naponta, 10 ml étkezés előtt egy órával.

Mellékhatások

Hosszas ideig használt Varuminum, nagyon ritkán de előfordulhat, hogy hasmenést ókoz. Móstanig nem voltak jelentve mellékhatások , amelyeket a Varumium használata ókozna.

Interakciók

Létezik néhány mellékhatás abban az esetben amikor  aloe-t használtak de a kisérletek alatt a Varuminummal nincs bizonyiték interakciókról.Viszkum album felgyorsithatja a vércukorszintet abban az esetben,ha magasvérnyomás vagy alacsony vérnyomás van, atidepresziv vagy vérzékenység áll fen.

Csomagólás

Varuminum 1 flakon 50 ml órális folyadék.

Varuminum 2 flaakon 200 ml óráliss folyadék.

Tárólás

Sotét hűvős helyen tartandó.

Távol tartva a gyerekektől

A Varuminum ize keserű.

Bővebben

FAQ Ebben a kategóriában nincsenek termékek.